Duminica de Florii s-a sfârșit tragic pentru două persoane

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1YGs3KX5LLs[/youtube]Lacrimi de disperare din partea rudelor și tensiune la cote maxime pentru autoritățile și localnicii împlicați în căutarea unui copilaș și a unchiului acestuia. Cei doi au ieșit la plimbare pe Dunăre, cu o barcă cu motor, iar în urma unui teribil accident, ambarcațiunea s-a lovit de un pilon și s-a răsturnat în apropierea podului de la Cernavodă. După ore în șir de căutări zadarnice, oamenii au fost nevoiți să se oprească, odată cu lăsarea nopții. La primele ore de lumină, lupta contracronometru a început din nou, însă cu fiecare clipă care se scurge șansele de a-i găsi în viață se risipesc….

Ambarcatiunea in care se aflau bărbatul de 32 de ani şi copilul a fost vazuta de un localnic răsturnată si dusa de curenti pe Dunare. Echipaje ale pompierilor şi ale SMURD s-au deplasat de urgenţă la faţa locului

Din pacate însă intunericul şi curenţii puternici  nu le-au permis scafandrilor sa-i gaseasca pe cei doi.

Cautarile continuă, dar scafandrii spun că, din cauza curenţilor, este posibil să treacă mai multe zile până cei doi dispăruţi să fie găsiţi.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Valentin Babusca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.