Duckadam, operat la Constanța (VIDEO)

Fostul sportiv de performanță s-a prezentat singur în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, acuzînd o durere violentă la brațul drept. Medicii l-au supus investigațiilor de specialitate și l-au diagnosticat cu ischemie.

Duckadam a fost internat pe secția de Chirurgie Cardiovasculară și supus unei investigații imagistice în urma căreia medicii constănțeni au stabilit că este nevoie să se intervină chirurgical.

După operație fostul sportiv s-a recuperat fără probleme, urmînd să fie externat în cursul zilei de sîmbătă, potrivit cadrelor medicale ale unității sanitare constănțene.

Fostul portar a mai suferit în urmă cu cîțiva ani, la Timișoara o operație de înlocuire a unui vas de singe, tot la mîna dreaptă.

Helmuth Duckadam s-a consacrat în sportul românesc și internațional în 1986 cînd a cîștigat împreună cu echipa Steaua Cupa Campionilor Europeni, întrînd în cartea recordurilor. Cu o carieră de ani grei în spate și numeroase tiluri de campion la activ, Duckdam rămîne unul dintre cei mai mari sportive ai României.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Viorel Cotleț