Dublu eveniment academic în cadrul Universității Ovidius

Oameni însetați de cunoaștere, studenți și specialiști din toată lumea, au luat parte la a șaptea ediție a Conferinței Internaționale de Psihologie. Evenimentul, de mare amploare, vizează discuții pe teme de mare actualitate.

Conferința internațională cuprinde 28 de work-shop-uri, pe teme de psihologia muncii, psihologie organizațională și psihoterapie. Totodată, în cadrul conferinței , a fost lansată o lucrare de specialitate ce pune accentul pe leadership și comportament organizațional, subiect de interes în special pentru adolescenți. Cartea a fost elaborată de Mihaela Rus, psiholog și sociolog constănțean, și reprezintă un suport important pentru cei interesați să cunoască mecanismele și felul în care atitudinea influențează arta conducerii.

Leadership-ul a devenit în ultimii ani un subiect de mare interes și pentru specialiștii de peste hotare.

Conferința internațională organizată la Constanța a fost organizată în parteneriat cu Asociaţia română pentru cunoaştere şi intervenţie psihologică ARCIP, sub egida Colegiului Psihologilor din România. Aceasta reprezintă o etapă esențială pentru Conferința Mondială din 2016, ce va avea loc în România.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Dina