Drumuri uitate de autorități la Medgidia

În timp ce agricultorii se bucură atunci când vine ploaia, cetățenii din Medgidia suferă. De la treceri de pietoni si străzi inundate, până la cratere pline cu apă toate pot fi descoperite din centru până la periferie în câteva ore de ploaie. Și cum străzile sunt cea mai veche durere a cetățenilor, fiecare ploaie își pune amprenta peste craterele deja prezente în asfalt. Este și cazul străzii Oituz, care zilele acestea a devenit greu de tranzitat atât de către pietoni, dar și de către șoferi.

Imediat ce intri pe strada Oituz din municipiul Medgidia, dacă nu cunoști drumul sau nu ești atent, riști să dai într-o groapă imensă sau, dacă plouă,  într-o baltă. Și urmează altele, mai mici sau mai mari. Cei care locuiesc în zonă spun că drumul nu a mai fost asfaltat de ani buni, iar situația se agravează de la o zi la alta.

Sătui să tot înoate prin noroaie sau sa își distrugă mașinile, locuitorii s-au apucat de treabă. Cu o roabă și lopeți, oamenii au început să își astupe singuri gropile din preajma locuințelor.

Locuitorii de pe strada Oituz spun că la alegerile locale au votat cu speranța unui trai mai bun. Astfel că le reamintesc autorităţilor că pietruirea şi asfaltarea străzilor reprezintă adevărata prioritate a unei administrații locale, iar promisiunile trebuie onorate.

De mai mulți ani, la Medgidia, autoritățile spun că se lucrează la infrastructura stradală. Locuitorii spun că așteaptă ca lucrările de reabilitare să ajungă și pe strada lor. Dacă se va întâmpla acest lucru și mai ales când, rămâne de văzut…

Redactor: Paul Alexe