Drumul spre casă s-a transformat într-o cursă a morții pentru o familie din Năvodari

Puțin după miezul nopții, mai multe echipaje de la Ambulanță se îndreptau spre localitatea constănțeană Tariverde. Cinci persoane, printre care și doi copii și o femeie însărcinată, aveau nevoie de asistență medicală de urgență, după un teribil accident de circulație.

Într-o curbă periculoasă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, Jeep-ul a fost proiectat în decor și s-a răsturnat, de mai multe ori, pînă să se oprească în mijocul cîmpului.

La cîteva zeci de minute, tragedia avea să lovească din nou. Pe drumul ce leagă localitățile constănțene Hârșova de Ghindărești, s-a produs un grav accident de circulație.

Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului spun că, după urmele de pe carosabil, cel mai probabil, femeia a adormit la volan și a ieșit de pe șosea, unde a lovit un pom, a dărâmat un indicator rutier și s-a răsturnat în șanț.

Cei doi au fost preluați de ambulanță și duși la Spitalul din Hârșova. Medicii spun că băiatul de 12 ani a scăpat cu traumatisme ușoare, însă în cazul mamei sale, lucrurile se complică. Femeia a fost transferată, de urgență, la Spitalul Clinic Județean Constanța, cu răni grave la picioare și, cel mai probabil, va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii au fost nevoiți să oprească traficul pe Drumul Național 2A, preț de câteva minute, pentru ca cei de la tractare să poată recupera mormanul de fiare.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu