Drumul spre casă s-a încheiat la spital pentru conducătorul unui moped (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eyIRQSdd5ho[/youtube]Drumul spre casă s-a încheiat la spital pentru conducătorul unui moped. Bărbatul de 45 de ani a făcut un viraj periculos și a fost izbit în plin de un autoturism care venea de pe contrasens. În urma impactului, victima a fost aruncată zeci de metri și s-a prăbușit pe carosabil, iar mopedul a ajuns într-un șanț de pe marginea şoselei. Șoferul mașinii care l-a accidentat pe mopedist este cel care a sunat la 112.

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută pe drumul national 2A, între localitățile constănțene Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu. O clipă de neatenție, în care a virat fără să se asigure, l-a adus pe bărbatul de 45 de ani pe patul de spital. Cei doi copii ai victimei spun că o așteptau acasă atunci când au primit telefonul cu vestea cea rea.

Șoferul care l-a accidentat pe mopedist a fost cel care a sunat la 112. Bărbatul spune că deși nu avea viteză, mopedul i-a apărut brusc în față și nu a mai putut să facă nicio manevră ca să evite impactul.

Polițiștii de la Rutieră sunt cei care vor stabili circumstanțele exacte în care a avut loc producerea accidentului de circulație, precum și cine iși va asuma răspunderea legală. Atât șoferul mașinii, cât și conducătorul mopedului au fost testați pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost zero în cazul ambelor persoane.

Noaptea trecută a ajuns la spital și un motociclist, victima unui accident rutier produs chiar la ieșire dintr-un peco situat în cartierul constănțean Tomis Nord, iar două autoturisme s-au ciocnit pe drumul ce leagă Constanța de Năvodari, în dreptul unui camping.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.