Drumul județean 226, care leagă Năvodari de Mihai Viteazu a fost redat circulației rutiere

Autoritățile au luat măsura redeschiderii drumului după ce ninsoarea a scăzut în intensitate iar carosabilul a fost curățat.

 

Vremea s-a ameliorat în Dobrogea iar autoritățile au dispus redeschiderea unor drumuri. În această situație se află și drumul județean 226 care leagă orașul Năvodari de Mihai Viteazu.

Vântul a scăzut în intensitate, dar cu toate acestea zăpada este încă adusă pe drumul pe care s-a format un strat destul de gros de gheață. Circulația autoturismelor se efectuează în condiții de iarnă, cu viteză redusă, iar șoferii care se încumetă să pornească la drum și-au luat echipamente necesare deszăpezirii, în cazul în care mașinile se împotmolesc.

Deși pare greu de crezut, există unele persoane care parcurg și zeci de kilometri pe jos pentru a ajunge la muncă. Este și cazul bărbatului din imagini care a pornit la drum din Nuntași și după șase ore de mers pe drum nu a ajuns mai departe de comuna Corbu.

Situația urmează să revină la normal foarte curând, numai că vremea va rămâne geroasă, existând în permanență posibilitatea formării de polei.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.