Drumul asfaltat, problemele rămân

Saptamana trecuta, pe strada Silozului din municipiul Medgidia, începeau lucrarile de astfaltare. La nicio saptamana de la finalizarea acestora, medgidienii care locuiesc in zona sunt nemultumiti. Oamenii spun ca s-a lucrat in bataie de joc si ca la cea mai mica ploaie strada se inunda, deoarece canalizarile au fost astupate, iar cand nu ploua casele sunt pline de praf.

 

Ani de zile, strada Silozului din Medgidia a arătat ca dupa razboi. Gropile reprezentau un adevarat calvar pentru soferii care circulau pe aici, insa saptamana trecuta aceasta strada a fost asfaltata, iar oamenii sperau ca problema a fost, in sfarsit, rezolvata. Din păcate, dupa finalizarea lucrarilor, au constatat ca, la fiecare ploaie, stau cu teama ca apa sa nu le inunde casele.

Oamenii spun ca au anuntat si autoritatile despre nemultumirile lor, insa nimeni nu ii ia in seama.

In ciuda reclamatiilor venite de la cetățeni, viceprimarul Luminita Vladescu spune ca este multumita de modul în care s-a efectuat lucrarea.

Strada Silozului a fost data in administrarea Consiliului Judetean Constanta din anul 2012, pentru a fi reabilitata, dar a fost asfaltata, abia acum, dupa aproape patru ani. Lucrarile de asfaltarea a strazii Silozului din municipiul Medgidia au fost realizate de Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta.

Reporter: Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu