Dramă într-o familie din localitatea constănţeană Dulceşti (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Z-eijMrbOE[/youtube]O fetiţă de numai şase ani şi jumătate susţine că ar fi fost agresată sexual de un băiat cu doar câţiva ani mai mare. Minora se afla la o vecină, iar agresorul este chiar nepotul femeii care trebuia să aibă grijă de ea.

Nu este prima dată când familia îşi lasă feţiţa în grija vecinei, iar părinţii spun că nu a existat până acum niciun incident. De această dată însă, la Tanti Maria se afla şi nepotul ei de 14 ani. Femeia nu a banuit nimic atunci cand i-a lasat pe cei doi copii singuri. Totul a ieşit la iveală când mama fetei a venit să o ia acasă, iar micuţa i-a povestit ce s-a întâmplat.

Vestea a circulat repede prin sat. Oamenii sunt îngroziţi că un astfel de eveniment s-a petrecut chiar în localitatea lor.

Pe de altă parte, Tanti Maria, bunica suspectului, nu realizeaza gravitatea faptelor minorului.

Investigatiile medicale nu au scos la iveala nicio vatamare corporala asupra minorei. Cazul este cercetat in continuare de catre politisti pentru a stabili ce s-a intamplat exact. Fetita este consiliata de un psiholog care ii va ajuta astfel pe oamenii legii sa faca lumina in acest caz.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.