Dramă incredibilă prin care trece o mamă din localitatea constănțeană Moșneni

Calvarul femeii a început după venirea pe lume a băiețelului. Se întîmpla în Italia, acolo unde Cosmina se mutase pentru noua sa familie. Însă, în loc să fie mai uniți ca niciodată, s-a abătut cei doi părinți au început să se certe în fiecare zi. Asta din cauza banilor, pentru că bărbatul nu muncea, iar femeia trebuia să stea acasă să aibe grijă de copil. Cu prima lovitură pe care bărbatul i-a aplicat-o, aceasta s-a hotărît să pună punct. Și-a luat copilul și s-a întors în România, unde a făcut toate demersurile necesare pentru custodia micuțului. Numai că setea de răzbunare a bărbatului a trecut și peste lege.

Acesta și-a răpit propriul copil, avînd grijă să-i transmită mamei că nu îl va mai vedea niciodată pe micuț și că a părăsit țara.

Cazul a intrat in atenția politiștilor, iar aceștia încearcă acum să dea de urma bărbatului, care a fost dat în urmărire.

Anchetatorii spun că, din punct de vedere legal, acesta nu avea cum să părăsească țara, însă vor să ia în calcul toate ipotezele pentru a rezolva cazul.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu