Drama în Constanța

O elevă a Colegiului Naţional Pedagogic a murit în somn. Eleva se pregatea intens sa sustina examenul de bacalaureat. Stresul, oboseala, dar si o pneumonie netratata au rapus-o. Rudele, prietenii si colegii sunt in stare de soc.

Era tanara, vesela si avea toata viata inainte. Pana in urma cu cateva zile, Sandra Paraschivescu, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic din Constanta era o adolescenta ca oricare alta. Vesela si responsabila, preocupata de studii, de examenele finale si de petrecerea de banchet. A ras si a glumit cu colegii la telefon cu cateva ore inainte sa se intample tragedia. Au vorbit de examene si de atestatul la limba engleza pe care urmau sa il sustina cu totii, miercuri. Din nefericire, Sandra a lipsit. S-a pus in pat sa doarma si nu s-a mai trezit. Adolescenta a suferit un stop cardio-respirator. Acum cu totii se pregatesc sa o conduca pe ultimul drum…

La capela unităţii de învăţământ a fost amenajat un spaţiu cu multe fotografii ale tinerei, lumânări şi multe coroane de flori unde colegii au venit sa se roage pentru sufletul ei. Diriginta fetei, împreună cu colegii de clasă, s-au dus în comuna Bărăganu, locul de naştere al Sandrei, pentru a fi alături de familie în aceste tragice momente.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes