Drama de pe Autostrada Soarelui continuă în spitale

Accidentul de pe A2  mai produce o victimă.  Cumplita tragedie a  provocat 4 morți și 56 de răniți. De asemenea, au fost implicate cel puțin 29 de mașini, iar numărul răniților depășește cifra de 50.

Încă o persoană rănită în accidentul produs pe A2, a murit. Potrivit surselor  este  vorba de o femeie mai în vârstă  care şi-a pierdut viaţa sâmbătă seară  la Spitalul Floreasca  din Capitală.  Femeia era în stare gravă, iar medicii spun că nu a mai rezistat.  Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat că 13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi, iniţial, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon. Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniţi au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan şi alţi doi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Potrivit surselor, inițial , se înregistrau în total, 60 de victime în urma accidentului în lanţ de pe Autostrada Soarelui, dintre care trei persoane au decedat, 41 au fost rănite, iar 16 nu au avut nicio leziune şi au refuzat transportul la spital.  Polițiștii și procurorii investighează cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul. Parchetul din Lehliu a deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală  din culpă.

Redactor: Oana Jărloianu