Dragostea a plutit pe valurile mării

La malul marii Valentine’s day a avut un farmec aparte. Indragostitii au avut ocazia sa admire dar mai ales sa simta mirosul marii de aproape, iar vremea a fost perfecta pentru o evadare in natura. Si unde poate fi mai frumos sa ii spui persoanei dragi te iubesc, daca nu pe malul marii!

Ursuletii de plus, florile sau bomboanele au ajuns acum deja ceva banal cand vorbim de cadouri de ziua indragostitilor. Oana Postelnicu este o tanara care a avut parte de un cadou cu totul special . Prietenul ei, Mihai, i-a oferit o plimbare …pe mare. Asa ca dis de dimineata au mers impreuna in portul de la Limanu si s-au imbarcat la bordul unui velier.

Ca sa fie sigura ca va face fata experientei Oana s-a pregatit inainte.

200 de lei de persoana costa o astfel de experienta in natura iar pentru a ramane doua zile, pachetul este de 450 de lei . Cei care au vrut sa isi declare dragostea intr-un cadru mai intim, au ales o plimbare pe malul marii. La Vama Veche sau la Mamaia dragostea a plutit in aer la tot pasul.

Valentine’s day la fel ca si haloween, este o sarbatoare importata de peste ocean. Romanii insa au si ei o zi a indragostitilor , pe 24 februarie, atunci cand se sarbatoreste Dragobetele sau ziua iubirii.

Redactor: Nicoleta Antohi