Dragostea a fost subiectul principal astazi, in cadrul festivitatii Nunta de aur (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qJv04IZti8[/youtube]Vadit emotionati zeci de batrani si-au rememorat povestile de dragoste din tinerete. Alaturi de diplome, flori si premii constand in bani toti cei prezenti au avut parte si de momente muzicale deosebite.

Festivitatea Nunta de Aur s-a celebrat si anul acesta cu ocazia  celor 4 zile de sarbatoare a orasului Cernavoda. Pe langa felicitarile si diplomele de fidelitate, marturii ale dragostei si respectului, protagonistii au avut parte si de un program special cu musică de altadata. Primarul orasului , Gheorghe Hansa impreuna cu un ofiter al starii civile a reinoit juramintele de iubire ale cuplurilor prezente la eveniment.

Zeci de cupluri si persoane vaduve au participat la aceasta ceremonia desfasurata in incinta casei de cultura. Norocoşii care au reuşit să menţină o legătură atât de trainică spun că secretul este răbdarea, acceptarea compromisului, renunţarea la orgoliu şi gelozie si respectul reciproc.

De dragul amintirilor, al vremurilor de altadata si al legaturilor trainice dintre cuplurile prezente, la eveniment au putut fi alaturi de sarbatoriti si rude sau prieteni apropiati.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.