Dozator de apă ieftină în Peștera

Locuitorii din Peștera nu se tem de caniculă sau deshidratare. În afară de apa potabilă, care este foarte ieftină, administrația locală s-a gândit să monteze un dozator de apă rece, în fața primărei, care să fie disponibil tuturor trecătorilor. Cu 50 de bani, oricine este însetat își poate achiziționa doi litri de apă plată sau carbogazoasă, apăsând un singur buton.

Cea mai ieftină apă plată și carbogazoasă este vândută în Peștera. Un dozator controlat digital a fost montat pe strada primăriei, și furnizează apă rece oricărui trecător însetat. Cu o monedă de 50 de bani, oamenii primesc doi litri de apă rece.

Ideea aparține primarului Valentin Vrabie, care consideră că apa este cel mai important element necesar oricărei vieți. Totodată, îmbunătățirile realizate în comună aduc un aport de confort locuitorilor din zonă.

Utilizatorii dozatorului sunt încântați de idee, deoarece economisesc bani frumoși pe care înainte îi plăteau la magazin, pentru doi litri de apă.

Dozatorul funcționează non-stop, iar cel mai solicitat este dimineața, când oamenii merg să muncească la câmp și își asigură rezerva necesară de apă. Evident, oricine ajunge în Peștera își poate potoli setea cu apă plată sau carbogazoasă, ieftină și de calitate superioară. O monedă de 50 de bani este costul pentru doi litri de apă rece, direct de la dozator.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea