Două victime, o ambulanță răsturnată la Năvodari

La un pas de tragedie în prima zi de Crăciun, la Năvodari! O autospecială de la Ambulanță s-a răsturnat în fața unei biserici, după un impact violent cu un autoturism condus de o tînără însărcinată. Asistentul medical cît și femeia au ajuns la spital.

Accidentul de circulație s-a petrecut în centrul orașului Năvodari, pe strada Constanței, iar imaginile surprinse de un trecător sunt spectaculoase. O autospecială de la Ambulanță a ajuns cu roțile în sus, după un impact violent cu un autoturism condus de o tînără însărcinată. La scurt timp după accident, orașul a fost împînzit de autorități dar și de curioși care nu au mai asitsta la astfel de scene. Potrivit primelor date ale polițiștilor de la Rutieră, care au efectuat cercetarea la fața locului, femeia aflată la volanul mașinii mici este cea care a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în ambulanța care se întorcea de la o solicitare medicală. În urma impactului, autospeciala a ricoșat într-o altă mașină, parcată, pe care a avariat-o, apoi s-a răsturnat pe mijocul șoselei. Asistentul medical ce face parte din echipaj, dar și tînără ce poartă un copil în pîntece au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate.     Așa că a fost nevoie de intervenția colegilor de la Serrviciul de Ambulanță Județean pentru a le prelua pe cele două paciente.

Polițiștii de la Circulație au deschis o anchetă, au efectuat măsurători și urmează să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul. Între timp, cele două femei au fost internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde vor rămâne sub supraveghere pentru investigații amănunțite. Persoana care a provocat accidentul se face vinovată de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Andreea Barbu