Două mașini făcute praf, o victimă încarcerată și alta întinsă pe șosea

S-a întâmplat din nou, în intersecția parcă blestemată din apropiere de Delfinariu. Aceași dinamică, aceeași greșeală, de data aceasta, din partea unui taximetrist.

Polițiștii de la Rutieră au realizat cercetarea la fața locului și confirmă spusele martorului ocular. Șoferul de taxi i-a tăiat fața tânărului din cealaltă mașină.

Impactul a fost devastator pentru șoferul care circula regulamentar. Taxiul i-a izbit în plin mașina, iar pe el l-a înfundat în caroseria contorsionată. Cei de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute pentru a-l elibera dintre fiare.

Grav rănit a fost și taximetristul, mai mult inconștient atunci când a fost preluat de medicii de pe Ambulanță. Cei doi au fost transportați, de urgență, la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde specialiștii s-au chinuit toată noaptea pentru a-i stabiliza. Amândoi vor rămâne internați, sub supraveghere medicală.

prima dată când se aud sirene în intersecția celor două străzi. Configurația străzii Chiliei, din care se iese mai mereu, la risc, în traficul intens de pe Soveja, este conjunctura nefavorabilă a multor evenimente soldate cu rănirea sau, mai grav, moartea unor persoane. Polițiștii de la Rutieră îi sfătuiesc pe șoferi să conducă preventiv și să se asigure corespunzător înainte de a traversa intersecția.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu