Doua explozii în club

Tragedie în Sighetul Marmației. 17 persoane au fost rănite în urma a două deflagrații care s-au produs într-un club din oraș. Şase tinere au fost deja aduse cu un elicopter MApN, la spitalul de Arşi din Bucureşti.

Presa locală scrie că discoteca se află la subsolul unui imobil din apropierea primăriei din Sighetul Marmației. Se presupune că gazul s-a acumulat în partea superioară a localului, unde se află toaleta, iar explozia ar fi avut loc în momentul în care un grup de fete se afla acolo la fumat. Prima explozie a avut loc sîmbătă noaptea.

O aeronavă militară a adus la răniții la Bucureşti. Victimele, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au arsuri de gradul doi şi trei. Pacienţii au fost însoţiţi de medicul Raed Arafat pe tot parcursul zborului.

În jurul orei 10.00 o nouă explozie a avut loc. Deflagraţia i-a surprins în club pe anchetatori şi pe patronul clubului. Printre răniţii din cea de-a doua explozie se numără adjunctul Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei, un ofiţer de criminalistică din Sighet, patronul barului, doi criminalişti băimăreni, precum şi cel mai cunoscut notar din Sighet. Doi dintre răniţi ar avea arsuri pe mai bine de 65% din suprafaţa corpului. Şeful Parchetului de pe lânga Judecatoria Sighetu Marmaţiei, a declarat că au fost deschise dosare penale în cazul exploziilor produse în club. Presa din Sighet scrie că în ceea ce privește cea de-a doua deflagrație, este vorba despre un accident de muncă.

Redactor: Doina Sîrbu