A doua ediție FITIC

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa își deschide porțile. Timp de șapte zile, constănțenii și nu numai, vor avea parte de spectacole originale, producţii inedite şi interesante și multe alte surprize.

Timp de o săptămână,  Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski , vă oferă  un regal al artelor spectacolului. Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa este un concept artistic care dărâmă graniţele ridicate de-a lungul timpului.

Teatrul independent vă scoate din case în perioada 2 – 9 septembrie! În premieră absolută pentru Constanţa, opt zile de teatru, începând de la ora 12.00 şi până târziu în noapte! Tinerii studenţi şi actori au propria lor secţiune, care se va încheia cu o Gală de premiere. Popularitatea acestui festival crește de la an la an, dovadă stă și numărul mare de artiști înscriși.

Mari artiști ai scenei românești precum, Horațiu Mălăele, Ion Caramitru, Marcel Iureș, Maia Morgenstein, vor putea fi văzuți în cadrul acestui eveniment.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent Constanţa va debuta pe 2 şi se va încheia pe 9 septembrie.  Dincolo de spectacolele pe care le veţi putea vedea de dimineaţă şi până târziu în noapte, organizatorii au pregătit şi multe alte surprize. Intrarea este liberă, iar accesul în sală se face în limita locurilor disponibile.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea