Două accidente rutiere în aceeași zi, pe aceeași stradă

Două accidente rutiere au avut loc, joi, în cartierul Coiciu din Constanța: o adolescentă și un bărbat au ajuns la spital!

Joi dimineață o adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în cartierul constănțean Coiciu. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 08.00. Un autoturism nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE și a intrat în coliziune cu un alt vehicul, pe strada Frunzelor. În urma impactului, tânăra de 14 ani, pasageră  în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital, cu traumarism cranio-cerebral și traumatism de șold.

Tot joi, dar în jurul prânzului, un alt incident a avut loc, în aceeași zonă. Un autoturism care circula pe Funzelor, dinspre strada Izvor către Florilor, ajungând la intersecție cu Baba Novac, nu a ținut cont de indicatorul OPRIRE și a lovit astfel o mașină care circula regulamentar. Șoferul din cel de-al doilea autovehicul a suferit răni ușoare.

În ambele cazuri oamenii legii au demarat cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurările în care s-au petrecut nefericitele evenimente.

Redactor: Ramona Caba