“Dorel” lovește din nou

De data aceasta, victimă este o femeie din Constanța care nu mai poate intra în propria curte din cauza instalației de gaze naturale care blochează deschiderea porții. Situația persistă de mai bine de o lună, iar angajații firmei care au executat lucrarea spun că proiectul nu poate fi modificat.

O femeie de pe strada Fulgerului din Constanța nu mai poate intra în curte și asta din cauza unui branșament care nu mai permite deschiderea în totalitate a porții.

Mai mult decât atât, inclusiv deschiderea porții pentru preluarea gunoiului este o aventură. Recipientul pentru deșeuri pur și simplu nu încape, astfel că femeia trebuie să deschidă si cealaltă poartă.

Angajații care au realizat nefericita lucrare s-au urcat în autoturism și s-au făcut nevăzuți în momentul în care au văzut camera de filmat. Din spusele proprietarei, nu a fost singura gafă a muncitorilor.

Proprietara casei vrea acum să depună plângere la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor, iar dacă situația nu se va rezolva nici așa, este dispusă să se adreseze instanțelor. Până atunci însă, trebuie să aibă grijă la siluetă, în caz contrar riscând, literalmente, să nu mai poată intra în casă.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea