Donatul salvează vieți

O altfel de inițiativă de Ziua Îndrăgostiților! Centrul Regional de Transfuzii Constanța împreună cu Protoieria Medgidia învită persoanele interesate să doneze sânge pentru persoanele aflate în suferință.

Campanie de donare de sânge organizată de. Persoanele interesate să salveze o viață sunt așteaptate miercuri 15.02.2017, între orele 08.30- 13.30 la  Biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel.

Implicarea preoților din Protoieria Medgidia în campania de donare de sânge descoperă dragostea slujitorilor Bisericii față de persoanele aflate în suferință care au nevoie în mod vital de transfuzii sanguine. Preoții care au aflat durerile oamenilor cu probleme au decis să se alăture campaniei

Să salvezi o viață este un gest creştinesc, izvorât din dragostea faţă de aproapele nostru, spun reprezentanții Bisericii. Atunci când te găsești în situația de a primi sânge de la un donator, este copleșitor gândul că o persoană necunoscută a donat în mod benevol sânge.

Elisabeta Nicea asistent şef la Centrul Regional de Transfuzii Constanța spune că în  spitale există un deficit mare de sânge. Din ce în ce mai multe boli grave, intervenţii chirurgicale majore necesită transfuzii de sânge.

Noi oamenii păstrăm în permanență gândul că trebuie să învățăm să fim recunoscători celor care se îngrijesc de sănătatea noastră. Dar, în același timp, recunoștința și rugăciunea trebuie să se îndrepte și către cei care săvârșesc binele însă rămân necunoscuți nouă. Pentru că atunci când donezi, sângele tău poate salva până la trei vieţi omeneşti.

Redactor: Andreea Barbu