Donație pentru secția de pediatrie a SCJ Constanța

Secția de pediatrie a Spitalului Județean Constanța a primit, cu titlu de donație, câteva aparate de maximă utilitate în activitatea medicilor constănțeni pentru a oferi cele mai bune condiții micilor pacienți. Donația a venit din partea unui club local al tinerilor, non-guvernamental, fondurile necesare fiind strânse prin organizarea unui spectacol caritabil.

Clubul LEO Constanta Gaudium, proiect al organizației non-guvernamentale Club LIONS Constanta Balkanica, a finalizat proiectul “In Pasi De Dans Spre Suflete Minunate”. În urma spectacolului organizat în urmă cu două săptămâni, la Casa de Cultura din Constanta, spectacol in care au participat in mod voluntar peste 60 de artisti, in fata unui public de peste 650 de persoane, a fost obtinut echivalentul a peste 2500 de euro.

Aceasta suma a fost utilizata pentru achizitonarea unor aparate medicale, de mare utilitate pentru medicii din secía de pediatrie a spitalului judetean Constanta.

De remarcat că donatia s-a făcut in data de 7 iunie 2017, data care marchează împlinirea a 100 de ani de existenta a LIONS CLUBS INTERNATIONAL.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: George Dima