Doi tineri au fost la un pas să fie înghiți de ape în stațiunea Jupiter

Doi tineri au fost la un pas să fie înghiți de ape în stațiunea Jupiter, după ce s-au aventurat în mare și nu s-au mai putut întoarce la mal din cauza curenților puternici. Au fost aduși la țărm de salvamari, în aplauzele turiștilor.

Un turist a filmat cu telefonul mobil intervenția salvamarilor din Jupiter, pentru a-i scoate din apă pe cei doi bărbați. Aceștia din urmă se aventuraseră în larg, cu toate că marea era agitată iar curenții puternici. Martorii spun că i-au auzit strigând după ajutor, iar salvamarii au intrat în acțiune. Au reușit, din fericire, să îi aducă pe turiști teferi la mal, unul cu ajutorul unui skijet, iar celălalt legat de colacul unui salvamar.

Plaja din Jupiter este printre cele mai periculoase de pe litoral, din cauză că aici se formează valuri înalte și curenți puternici. Două persoane și-au pierdut viața în această vară și multe altele au fost la un pas de înec, dar au fost salvate. Turiștii sunt avertizați să respecte indicațiile salvamarilor și să nu se aventureze în apă atunci când este arborat steagul roșu.

Redactor: Anamaria Stoica