Doi gemeni ai unei familii nevoiașe din Năvodari au fost botezați duminică dimineață (VIDEO)

Băieții, în vârstă de nouă luni și jumătate, au fost încreștinați de două membre ale organizației de femei ale PSD Năvodari.

Eduard George și Leonard Florin mai au încă cinci frați și chiar dacă s-au născut la începutul anului, familia nu a reușit să îi boteze, din cauza lipsei banilor. Când au aflat de situația copilașilor, două dintre membrele PSD Năvodari nici nu au stat pe gânduri și s-au hotărât să le fie nașe.

Ziua aleasă pentru botez a fost cea de duminică 25 noiembrie, zi de sărbătoare a sfintei Ecaterina. Evenimentul s-a ținut după slujba de dimineață.

Ceremonia religioasă s-a ținut într-un cadru restrâns, participând doar câteva persoane apropiate ale nașelor,  dar și tatăl băieților cu unul dintre frați, mama fiind internată în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Cele două nașe au avut emoții și s-au încurcat în hăinuțele copiilor, iar drept urmare, preotul le-a spus în glumă că dacă nu vor să  rămână corijente trebuie să mai boteze și câte o fetiță în primăvară. Naşele s-au declarat de acord în cazul în care vor mai apela la ele și alte familii nevoiașe, care bineînțeles, au fete de botezat.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.