Doi copii au ajuns la spital după un accident rutier petrecut în zona Eden din Constanţa (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yr_wV3NmQgU[/youtube]Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Barbu Delavrancea cu Soveja, în zona Eden din Constanţa. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, șoferița de 44 de ani, îi avea ca pasageri, pe bancheta din spate, pe cei doi copii. Femeia nu a cedat trecerea mașinilor care circulau în sensul giratoriu și a intrat în coliziune cu un autoturism de teren, condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma impactului, chiar cei doi copii au avut de suferit. Micuții au fost propulsați înainte și s+au lovit de tetierele scaunelor din față.  Un echipaj de la Ambulanță i-a preluat și  i-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde medicii i-au supus investigațiilor de specialitate. Potrivit cadrelor medicale de pe Secția de Pediatrie, micuții se află în afara oricărui pericol, și au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Cât despre mama lor, aceasta a trebuit să rămână la locul accidentului pentru a da declarații și a fi supusă etiloteestului Drager.

Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă, urmând să stabilească, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs coliziunea.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.