Doi ani de la incendiul din restaurantul Beirut

Se împliesc doi ani de la incendiul din restaurantul libanez Beirut, din Constanta, in care 3 tinere si-au pierdut viata. Astazi, rudele cantaretei Nicoleta Cengher i-au facut parastasul printre lacrimi si durere. Acum, familia mai are o singura intrebare: cati ani va mai dura pana cand vinovatii vor fi pedepsiti pentru nenorocirea care le-a distrus vietile?

Sunt imagini mai vii ca niciodata, întiparite in memoria familiei Nicoletei Cengher – dansatoarea care, astazi, ar fi avut 26 de ani si o cariera stralucita. Noaptea fatidica de 4 aprilie 2014 a trezit zeci de intrebari pe buzele celor care au iubit-o… intrebari care nici acum, dupa doi ani, nu si-au gasit raspunsul

Cu lacrimi in ochi, si cu ultimele puteri, mama Nicoletei i-a facut parastasul la locul de veci. Prezent a fost si bunicul tinerei, care a batut o tara intreaga pentru a ajunge la mormantul nepoatei. S-a rugat pentru sufletul ei, ridicat la cer mult prea devreme

In afara de rudele apropiate si de prietenele ei din copilarie, la parastasul Nicoletei Cengher au venit si constanteni care au ramas profund impresionati de drama familiei.

Alaturi de Nicoleta Cenger, in ceruri, s-au ridicat si sufletele Mihaelei Tuca si Nicoletei Vasilițeanu, doua tinere dansatoare. Procesul impotriva inculpatilor a inceput in urma cu o luna, iar urmatorul termen va avea loc pe 14 aprilie.

Redactor: Mihaela Ciorbaru