Doar trei saptamani ne mai despart de cea mai mare petrecere de la malul marii (VIDEO)

Doar trei saptamani ne mai despart de cea mai mare petrecere de la malul marii care strange anual zeci de mii de turisti din toate colturile tarii si nu numai. Este vorba despre Liberty Parade, care a ajuns la a 12-a ediţie si care va avea loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Saturn si Venus.

Este greu de descris in cuvinte ce inseamna Liberty Parade. Emotiile, muzica si nebunia care incep o data cu vestita caravana, descriu exact notiunea de libertate.

Evenimentul este bine pus de organizatori, care fac an de an un program ca la carte. Prezenti la manifestatie sunt Dj de renume din Romania dar si invitati speciali. Anul trecut Sharam a facut senzatie pe litoral, iar anul acesta invitatul special va fi nimeni altul decat Roger Sanchez.

Desi nu toti vor putea fi prezenti la marea petrecere din acest an, multi duc dorul unei distractii de proportii si promit ca vor incerca sa ajunga anul urmator. Iubitorii de vama isi sustin ferm parerile si nici nu vor sa auda de Liberty Parade de cand aceasta s-a mutat din Vama Veche.

Megaevenimentul a devenit cunoscut si peste hotare. Dovada am gasit-o chiar pe plaja dintre Saturn si Venus.

Cel mai mare eveniment dance din Romania, reuseste sa adune in fiecare an zeci de mii de petrecareti. Numai anul trecut, marea petrecere a gazduit peste 80 de mii de tineri veniti din intreaga tara.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan