Doar o zi până la marea ceremonie

Epicentrul lumii mondene s-a mutat la Windsor, acolo unde maine va avea loc nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Peste 600 de invitati vor fi prezenți la eveniment ul care pare ca va costa in jur de 1 milion si jumătate de dolari.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica lui, Meghan Markle, se vor căsători sâmbătă în cadrul unei ceremonii oficiale. Mii de turiști sunt sosiți din toate colțurile lumii pentru a fi martorii evenimentului de amploare.

Mirii se vor căsători religios în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, cea mai veche şi mai vastă reşedinţă regală din lume. Se pare că Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl mirelui, prinţul Charles, a anunţat, astăzi, Palatul Kensington.

Pentru că vorbim despre familia regală britanică, cheltuielile evenimentului par a atinge sume colosale. Numai rochia miresei ar urma să coste cel puţin 300 de mii de lire şi este poate cel mai bine păstrat secret al evenimentului.

Printre participanții invitați la eveniment se numără jucătoarea de tenis Serena Williams, trupa Spice Girls, David Beckam, precum şi cântăreţul Elton John.De pe lista invitaţilor lipsesc, însă, actuali şi fosti lideri politici importanţi, precum Barack Obama, Donald Trump şi chiar şi premierul britanic Theresa May, datorită refuzului cuplului de a invita lideri politici.  Potrivit instrucţiunilor, invitaţii nu vor avea voie cu aparate de înregistrare- precum telefoanele mobile -şi nu pot purta medalii sau săbii ceremoniale. Codul vestimentar la bărbaţi va trebui să includă uniforma, fracul sau costumul, iar în cazul femeilor o rochie de zi şi o pălărie.

Redactor: Alexandra Panait