Distracții pentru toate gusturile în stațiunea Mamaia

Cluburile nu au dus lipsă de petrecăreţi, noaptea trecută. În staţiunea Mamaia, într-un local de fiţe a ajuns şi un dj din Maroc, ce a întreţinut atmosfera până în zorii zilei. Managerii cluburilor optează pentru invitaţi din străinătate în speranţă că vor atrage cât mai mulţi turişti.

Iar pentru DJ-ii care au călcat pentru prima dată pe meleaguri românești, tot fetele sunt cele care le atrag atenția cel mai mult, asta desigur pe lângă frumusețile naturii…

Și animatoarele care urcă pe podiumurile cluburilor sunt atent selecționate. Iar de asta se ocupă o întreagă echipă, la fel ca pentru castingurile de filme.

De domnișoarele din România sunt atrași și turiștii de peste hotare. Acest tânăr de exemplu a venit pe litoralul românesc tocmai din Los Angeles și după mult timp în care nu a mai fost în țara noastră spune că acum este plăcut impresionat de ceea ce vede.

Cât despre distracția tinerilor români nici numai încape vorbă. Muzica și atmosfera sunt cele care contează atunci când trebuie să se decidă în privința clubului în care vor să își petreacă toată noaptea.

Dornici de petreceri de neuitat, tinerii vor lăsa în cluburi bani grei, iar asta înseamnă că managerii și-au atins scopul atunci când au planificat invitaţi de peste hotare.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Ionescu