Distracție și voie bună la Ovidiu

Cu ocazia Zilelor orașului, a avut loc cea de-a treia ediție a Crosului Orașului Ovidiu. Împărțiți pe categorii de vârstă, de la cei mai mici la cei mai mari, competitorii s-au aliniat la start și s-au încurajat reciproc.

Cu mic cu mare, toți locuitorii din Ovidiu au petrecut de zilele orașului. Unii au preferat să asist la spectacol, alții s-au înscris la Crosul Orașului Ovidiu care a ajuns deja la ce-a de-a III-a ediție și care strânge un număr tot mai mare de participanți de la an la an.

Efortul depus a fost premiat așa cum se cuvine, iar premiile au fost însemnate.

Primăria este cea care organizează acest eveniment, iar de anul viitorul reprezentanții administrației doresc să aducă un motiv în plus locuitorilor din Ovidiu pentru a participa.

Crosul a fost doar una dintre manifestațiile care au marcat ediția cu numărul IX a Zilelor Orașului Ovidiu. Pe scena amplasată lângă Centrul Cultural au urcat mici artiști care au încântat publicul prin muzică și dans.

Petrecerea din orașul Ovidiu continuă și pe parcursul zilei de duminică atunci când va avea loc finala la fotbal a campionatului.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: George Dima