Distracţie şi educaţie pe Tărâmul Magic

Festivalul Iernii din Constanța se apropie de sfârşit. Prin urmare, organizatorii îi invită pe toți cei care își doresc să se recreeze pe un tărâm de basm, să profite la maximum de ultimul weekend al acestui eveniment extrem de special.

În această perioadă, Tărâmul Magic al Crăciunului și-a deschis porțile pentru toți care au dorit să îi treacă pragul. În fiecare zi vizitatorii au putut participa la programele educative şi distractive din Atelierul de Magie, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Jucării, Casa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun.

Organizatorii vă invită să profitaţi la maximum de ultimul weekend al Festivalului Iernii. Aceștia au pregătit trei zile de distracție educativă, dezvoltare personală pentru cei mici și nu numai, în Parcul Tăbăcărie din Constanța.

Târgul de Crăciun, deschis lângă Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, îi aşteaptă pe cei mari, dar mai ales pe cei mici, cu cele mai gustoase dulciuri şi produse. Programul integral poate fi consultat pe site-ul evenimentului, festivaluliernii2018.ro, precum şi pe pagina de facebook creată special în acest scop.

Festivalul Iernii 2018 – Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“și Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Redactor: Oana Jărloianu