Distracție scumpă pe plajă!

Amenzile destul de piperate pentru încălcarea Legii Apelor nu au avut darul de a-i speria pe șoferii iresponsabili, care au găsit că este normal să-și arate talentul la volan, pe plajele de pe litoral. Astfel, în cele câteva zile ale vacanței de Paste, patru conducători auto au fost surprinși cu mașinile pe plajă, fiind amendați, fiecare, cu câte 20.000 de lei.

Înca un sofer, al patrulea, a fost amendat de politisti, în ultimele zile, pentru ca a intrat cu masina pe plajă. În statiunea Mamaia, un sibian si-a parcat autoturismul chiar lângă malul apei, ca să-și facă câteva fotografii. A fost surprins de un alt fotograf, iar instantaneele i-au adus politia pe cap! (FILM 1) Amenda este de 20 de mii de lei, pentru încălcarea Legii Apelor. Sibianul nu este la prima ispravă la volan: anul trecut a fost filmat în timp ce executa o depășire neregulamentară în orașul său de baștină. (FILM 2) Dealtfel, se pare că plimbatul cu mașina pe plajă a devenit distracția favorită pentru unii posesori de mașini de teren. În perioada vacanței de Paște, alți trei inconștienți cu pretenții de soferi au fost surprinși în timp ce își conduceau mașinile pe plajă, unul dintre ei, un bucureștean, fiind filmat în stațiunea Mamaia în timp ce se deplasa cu viteză mare printre turiștii care se plimbau pe malul mării.

Ceilalți doi soferi cărora nu le-au mai ajuns șoselele au fost surprinși cu mașinile pe plajele din Năvodari și Vama Veche.

Redactor: Paul Alexe