Distracţie la serbarea câmpenească din Năvodari

Muzica şi voia bună, micii sfârâind pe grătare şi berea rece, acestea au fost ingredientele unei petreceri incendiare, în Tabăra Delfinul din Năvodari, cu ocazia zilei de 1 mai. Mii de năvodăreni au participat şi în acest an la serbarea câmpenească organizată de primăria oraşului Năvodari, consiliul local şi primarul Nicolae Matei.

Cel mai aşteptat moment al zilei a fost sosirea edilului Nicolae Matei, care a fost primit cu braţele deschise de toţi petrecăreţii.

Edilul le-a mulţumit năvodărenilor pentru solidaritate şi le-a mărturisit că este fericit să-i poată privi în ochi fără nicio urmă de vinovăţie pentru acuzaţiile care i se aduc. În plus, Nicolae Matei le-a spus năvodărenilor că a început deja să investească în tabără, pentru atragerea unui număr mai mare de turişti şi pentru crearea de noi locuri de muncă.

Petrecerea a continuat cu muzica unor formaţii locale dar şi a unor artişti consacraţi. Axinte, unul dintre invitaţii primăriei Năvodari la această serbare, a intrat în horă, ademenit de doamnele prezente la petrecere.

Şi în acest an, serbarea câmpenească de la Năvodari a fost cu adevărat reuşită, iar asta o spun chiar petrecăreţii.

Pentru acest eveniment, primăria Năvodari a oferit peste 20 de mii de mici, peste 70 de butoaie cu bere, apă plată şi cafea.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: George Dima