Distracţie la cote maxime, spectacole aviatice, întreceri de drifting

Startul distracţiei în staţiunile din sudul litoralului s-a dat cu un show spectaculos auto-moto-aero. Însă seria evenimentelor continuă. O manifestare inedită este şi Mangalia Grand Prix, o competiţie de drift şi drag, care va începe vineri seara şi va reuni peste 200 de piloţi din întreaga lume. Iar premiul pus în joc este de 50.000 de euro.

După încheierea curselor, în incinta Grand Prix Club vor avea loc petreceri unde vor fi invitaţi piloţii participanţi, spectatorii, personalităţi mondene, dar şi publicul dornic de distracţie.

Şi pentru mega petrecerea Liberty-Parade se lucrează intens. Pe scena amenajată pe plaja dintre Saturn şi Venus se fac ultimele retuşuri şi se pun la punct ultimele detalii pentru o petrecere ca la carte. Timp de 14 ore, 26 de DJ vor mixa la „Black Sea Arena”. Printre aceştia se numără: Alex Gaudino, Dr. Kucho”, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Bărbulescu şi alţii.

În Portul Turistic Mangalia va avea loc, sâmbătă şi duminică spectacolul aviatic “Aeromania” cu participarea unor piloţi de renume mondial. Iar pe durata sezonului estival 2013, autorităţile locale din Mangalia au în proiect şi alte evenimente destinate atragerii turiştilor.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru