Distracție în orice împrejurare (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ceDYM0-vKvU[/youtube]Desi vremea de pe litoral nu a fost tocmai favorabila în acest weekend, turistii nu s-au plans. Ba chiar a fost binevenit un pic de vant dupa atata arsita, spun oamenii. Pe plaja, la o plimbare pe faleză sau cu vaporasul, cei care au ales litoralul în aceste zile au știut să profite de vacanță.

Plaja nu a mai fost luata cu asalt de turistii aflati la mare. Insa tot s-au gasit cativa iubitori ai mării, pentru care vremea a contat prea putin. Asa ca indiferent de vreme, oamenii nu s-au putut dezlipi de nisip. Ba chiar unii au jucat si fotbal.

In drum spre portul turistic din Mangalia, am gasit un impatimit al pescuitului.

La doi metri mai departe, alti turisti se bucura de o plimbare cu vaporasul. Asta cu atat mai mult cu cat vremea nu a fost una buna pentru bronz. Daca luam in considerare si pretul rezonabil al călătoriei, atunci cu siguranta merita sa profitati de o jumatate de ora pe apa.

Am coborat de pe vaporas si ne indreptam spre faleza. Nu mergem prea mult si găsim doi tineri care isi pregatesc afacerea de seara. Un balon pe apa, amuzant atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

În zonă, o alta distractie este pusa la  punct pentru copii. Cateva ture cu masinute in miniatura. Pentru 3 minute, părinții plătesc 5 lei.

Asa ca, indiferent daca este soare sau nu, cei aflati in aceste zile pe litoral stiu cum sa se distreze. In acelasi timp, nici nu le pasa de vremea de afara atata timp cat sunt in concediu. Mai ales că românii sunt recunoscuți pentru improvizatie si distractie.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.