Distracție fără limite, pe litoral

Fiecare week-end este răsunător în stațiunile de pe litoral. Miile de turiști petrec ziua pe plajă iar noapțile în cluburi excentrice unde distracția este întreținută de animatoare și muzică bună. Deși nu dau doi bani pe odihnă, pentru băuturi fine scot din buzunare mii și mii de euro.

În stațiunile de pe litoral ai crede ca nu se doarme niciodată. Turiștii fac exces de distracție profitând de fiecare moment. Zilele sunt dedicate relaxării pe plajă iar nopțile , petrecerilor extravagante întreținute de muzică bună și animatoare sexy.

Lumina reflectoarelor, atmosfera incendiară și decibelii din boxe le creează clubberilor un tablou de vis. Și pentru ca distracția să dureze până la răsărit, întrețin spiritul de petrecere cu băuturi dintre cele mai sofisticate.

Prețurile sunt ultimul detaliu care contează pentru clubberi. Cel mai important este ca deviza „Fără Limite” , să fie respectată .

Petrecerile din cluburi sunt organizate de la inceputul lunii iulie de cel putin 3 ori pe saptamana. Temele unice gandite de proprietarii locatiilor din Mamaia vor tine amatorii de distractie in priza pana la toamna.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea