Distracție fără limite la Eforie Aqua Park

Ce mulțumire poate fii mai mare pentru un părinte, decât atunci când când simte bucuria si fericirea copilului? Pentru că anul școlar mai are ceva de așteptat și copiii încă sunt în vacanță, am vrut să vedem cum se bucură părinții împreună cu cei mici într-unul dintre cele mai exotice parcuri de distracții acvatice de pe litoral, și anume, la Eforie Aqua Park.

Copii împreună cu părinții care au ales să petreacă această zi la Eforie Aqua Park au avut parte și de această dată de multe surprize și distracție. Cei mici și-au reîntâlnit personajele preferate, în timp ce părinții s-au delectat savurând un coktail sau au participat la alte activități distractive dedicate lor.

Pentru persoanele care nu au aflat încă ce le așteaptă în incinta parcului, îi anunțăm că aici au loc activități distractive variate.

Nu doar copii se bucură de activitățile acvatice. Și adulții, la rândul lor, au parte de multă distracție sau de relaxare, după caz.

Totul este pregătit pentru a-i transpune pe cei mici alături de adulți într-o lume acvatică a poveștilor, a magiei și a distracției fără sfârșit. Eforie   Aqua Park este locul perfect unde întreaga familie poate intra la apă la propriu.

Reporter: Ramona Manea ; Imagine: George Dima