Distracție fără limite în comuna Peștera

Sărbătoarea Florii de Salcâm a fost marcată la Peștera printr-un spectacol de zile mari, susținut de artiști în vogă. Programul a debutat cu un show dedicat etniilor minoritare, de pe teritoriul Dobrogei, iar voia buna a acaparat rapid spectatorii.

Locuitorii comunei și oaspeții din alte localități au venit cu mic cu mare să se bucure de petrecerea organizată  de autoritățile locale.

Ca la orice sărbătoare, nici bucatele nu au lipsit. Friptura și micii la grătar, plus berea înspumată au încins și mai tare spiritele. Dansul și voia bună au continuat până târziu în noapte, iar atmosfera de petrecere a fost întreținută de artiști ai momentului precum Horia Brenciu, Taraful din Clejani și Mihai Mărgineanu.

Artiștii au rămas impresionați de frumusețea locului și de numărul mare de spectatori, sosiți din toate orașele vecine.

Întregul show artistic a fost prezentat de cunoscuții realizatori Mihai Morar și Daniel Buzdugan, aflaţi pentru al treilea an consecutiv la Peștera, unde se simt intotdeauna ca acasă.

Petrecerea s-a desfășurat până aproape de miezul nopții și a  fost ”colorată ” de un senzational show de lasere și milioane de confetii.

Comuna Peștera a demonstrat încă o dată că este un adevărat exemplu de unitate și o gazdă nemaipomenită. Sărbătoarea Florii de Salcâm a devenit o tradiție pentru autoritățile locale și de la an la an, petrecerea este tot mai reuşită.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adrian Dina