Distracţie de week-end la Costineşti (VIDEO)

Sute de turişti veniţi să petreacă week-end-ul la malul mării au luat cu asalt plajele şi terasele din Costineşti. Cei mai indrăzneţi dintre ei s-au plimbat cu ski +jet-urile pe mare sau au încercat cursa cu déjà tradiţionala banană. Vremea frumoasă i-a făcut pe unii dintre turişti să-şi prelungească şederea pe litoral.

Plajele au fost pline în cursul după-amiezii. Fie că au ales să se răcorească în apele mării sau să se relaxeze pe sezlong la bronzat, turiştii veniţi din toate colţurile ţării au profitat la maxim de vremea extreme de ofertantă.

Dat fiind temperaturile ridicate din ultimele zile, atracţiile plajei au fost în principal activităţile legate de apă. Cei mai curajoşi dintre turişti s-au avîntat la o plimbare cu skz-jet-urile sau la o cursă nebunească cu banana. Senzaţiile spun ei merită toţi banii. Atât de tare încât a existat şi a doua oară.

Cei care s-au retras de pe plajă au poposit la terasele din staţiune sau au vizitat tarabele cu produse estivale amenajate la tot pasul. De la crème de plajă, pălării, costume şi până la colace, saltele şi mingii, comercianţii s-au aproviâionat serios sezonul acesta pentru a atrage caţi mai mulţi turişti.

Preţurile acceptabile şi distracţiile oferite de staţiunea Costineşti i-au convins pe unii dintre turişti să îşi prelungească şederea la mare.

Pe seară distracţia se muta în cluburile din staţiune.

Redactor: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima