Dispute și acuzații în PNL Constanța

Nu doar coaliția aflată la putere are probleme. La Constanța, scandalul din cadrul filialei locale a Partidului Național Liberal este departe de a se stinge. Interventia telefonică a senatorului Vergil Chițac, ieri seară, in cadrul emisiunii ”Radiografia Zilei”, s-a dovedit a fi o critica aspra la adresa actualei conduceri a PNL Constanta. S-au spus vorbe grele si s-au creat premizele unei rupturi profunde in cadrul partidului.

Senatorul constănțean Vergil Chițac dă de pământ cu conducerea PNL Constanța. În cadrul emisiunii ”Radiografia Zilei, difuzată miercuri seară, pe Litoral TV, Chițac a atras atenția conducerii județene a partidului din care face parte că tratează totul într-o manieră bolșevică.

Putem spune ca deja exista doua tabere in PNL și nu este exclus sa fim martorii unei desprinderi masive a unei fracțiuni liberale catre alte formatiuni politice. Lupta se duce acolo unde o formatiune politica este fragila si anume acolo unde sprijinul politic, odata retras – modifica componenta consiliilor.

Redactor: Daniel Albu