Dispăruţi în vacanţă (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BokhuGyO3TE[/youtube]În timp ce părinţii disperaţi îi căutau cu poliţia prin ţară timp de aproape o lună de zile, doi minori profitau din plin de vacanţă pe litoral. Poliţiştii constănţeni sunt cei care au rezolvat cazul şi i-au încredinţat familiilor pe băieţii cu vîrste de 14 şi 16 ani. Împreună cu ei a fost găsit şi un alt tînăr de 15 ani, care a fost plasat într-un adăpost din Constanţa.

Cei doi minori, din Rîmnicu Sărat şi Cumpăna au fost găsiţi de poliţişti la intrare în Mamaia. Nu erau însoţiţi de nicio persoană adultă, în schimb împreună cu ei era un alt minor, de 15 ani, tot din Rîmnicu-Sărat. Tinerii le-au spus oamenilor legii că au venit pe litoral să îşi petreacă vacanţa. Însă ceea ce aveau să descopere poliţiştii era departe de adevăr. Numele minorilor de 14 şi 16 ani apăreau pe listele persoanelor dispărute încă de pe 19 şi 25 iunie.

Lucrătorii din cadrul Comnpartimentului Urmăriri al Inspectoratului de Poliţie Constanţa au luat imediat legătura cu omologii din Buzău pentru a anunţa descoperirea. O echipă de poliţişti din Buzău i-a escortat pe cei doi tineri pînă la domiciliile lor din Rîmnicu Săraţi unde au fost predaţi în siguranţă părinţilor. În ceea ce-l priveşte pe tînărul de 15 ani, acesta a fost plasat într-un adăpost pentru tineri, fiind sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.