(UPDATE) Dispariție misterioasă

Dispariția unei tinere, produsă în urmă cu șase zile, se dovedește a fi un caz complicat pentru polițiștii constănțeni. Oamenii legii exclud varianta unei sinucideri, din cauză că femeia avea totul: tinerețe, frumusețe, o stare materială excelentă și era măritată cu un influent om de afaceri turc, candidat la Primăria Istanbulului.

Lara Șaban de 27 de ani a dispărut fără urmă la data de 3 mai, fapt  semnalat de prietena ei, care o însoțise din Turcia, în călătoria sa în România. Lara era căsătorită doar religios și locuia în Turcia de cinci ani. Ea nu renunțase însă la cetățenia română.

Motivul venirii Larei Șaban în Constanța era acela de a-i cumpăra mamei ei un apartament pe bulevardul Lăpuşneanu. Tânăra adusese din Turcia 160.000 de dolari, bani destinați achiziției locuinței. Conform anchetatorilor, femeia  urma să se întâlnească cu mama și fratele ei în fața unui hotel, insa nu a mai ajuns la întâlnire.

Mașina Larei Șaban a fost găsită parcată pe strada Mircea cel Bătrân, în fața blocului unde locuiește mama sa. Oamenii legii nu au găsit niciun indiciu care să-i ajute: poșeta femeii nu se afla în autoturism, însă banii cu care venise în Constanța au fost găsiți, intacți, în seif. Anchetatorii nu exclud nicio posibilitate. În cursul anchetei, oamenii legii au aflat că soțul femeii, Huseyn Sipahi, este candidat la Primăria orașului Istanbul și este un potent om de afaceri din Turcia.

Redactor: Doina Sirbu