Directorii de grădiniţe în vizită la Mangalia

Zeci de directori ai unităţilor de învăţământ preşcolar din judeţul Constanţa au participat, la Club Nautic Mangalia, la Cercul Pedagogic Metodist, organizat de Grădiniţa nr. 3 din localitate. Pe lângă cadrele didactice preşcolare, la eveniment au participat oficialităţi locale și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

„Parteneriatele Educaţionale Interjudeţene, Naţionale şi Internaţionale“,  a fost tema aleasă pentru Cercul Pedagogic Metodist organizat la Mangalia.  În cadrul întâlnirii au fost prezentate experienţele pe care Grădiniţa nr. 3 din localitate le-a avut cu partenerii din toate domeniile de activitate. Potrivit directorului grădiniţei organizatoare, prof. Gela Ivaşcu, unitatea pe care o conduce este frecventată de 300 de copii şi peste 25 de cadre didactice se ocupă de micuți, ceea ce a facilitat încheierea de parteneriate la nivel local, dar şi internaționale:

Reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prof. Irinela Nicolae ,a felicitat echipa organizatoare pentru eveniment.

În cadrul dezbaterilor, profesorul Dana Itu a relatat, pe larg, modalitatea în care se derulează, la nivelul grădiniţei, parteneriatele educaţionale şi care au fost beneficiile, pentru cei mici în primul rând, ce au decurs din aceste colaborări.

Redactor: Mihaela Marin