Dionisie Culețu s-a pensionat

Pe 17 iunie 2010, Dionisie Culețu susținea examenul pentru ocuparea funției de director coordonator adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța. Acesta a fost nevoit să treacă prin două probe de foc: un test scris și interviul. Culețu a obținut 92,2 puncte, cu mult față de ceilalți concurenți, dar nu a fost mulţumit şi chiar a vrut să conteste rezultatul. După trei ani de activitate la CJPC, comisarul șef işi încheie cariera. Acestea ne-a declarat că este foarte mulțumit de realizările avute de-a lungul timpului.

Culețu a mai declarat că îi pare rău doar de un singur lucru.

Fostul comisar șef a intrat în ”pâine” pe data de 1 iulie 2010. De atunci și până în prezent, acesta își aduce aminte cu drag și cu zâmbetul pe buze de reclamațiile mai puțin obișnuite pe care le-a primit. Printre acestea se număra un caz din 2011, când un bărbat din Constanța s-a plâns că a mers să se tundă, dar frizerul l-a ras în cap fiindcă era nervos. Tot în același an o femeia s-a prezentat la CJPC pentru că a rămas gravidă din cauza unor prezervative de proastă calitate. Ce i-a ”șocat” pe reprezentanții CJPC a fost povestea unei tinere care lucra la un video chat. Aceasta le-a povestit, că timp de o lună a muncit degeaba, iar ea dorește să-și recupereze cei 1600 de lei promiși. Pe lângă aceste reclamaţii memorabile, Culețu a declarat că are multe  amintiri frumoase și speră ca noul comisar să reușească să facă mai mult decât el.

Pe viitor, fostul comisar șef CJPC işi dorește să fie sănătos, iar ”timpul” care îl mai are vrea să-l petreacă alături de familie și prieteni, dar în special alături de nepoții săi pe care îi iubește nespus de mult.

Redactor: Denisa Stoenescu