“Din suflet pentru suflet” de la elevii claselor I-IV a Școlii Gimnaziale “George Enescu” Năvodari

În urmă cu o săptămână, elevii claselor I-IV de la Școala Gimnazială “George Enescu” Năvodari au organizat un târg de carte sub egida “Din suflet pentru suflet”. S-au adus cărți din bibleotecile de acasă, pentru a fi vândute la prețul de 2 lei cartea. Pe standurile improvizate nu a rămas nicio carte nevândută, iar banii strânși în urma vânzărilor au fost donați familiei Fantaze.

Catarina și Magnolia au 10 ani și sunt eleve ale Școlii George Enescu din Năvodari. Micuțele explică de unde provin toate aceste cadouri, dăruite din inimă pentru inimă.

Se spune despre Crăciun că este o sărbătoare a sărbătorilor, în care toți trebuie să fim mai buni și să îi ajutăm și pe ceilalți. Ei bine, un copil de doar 11 ani a ținut să arate că nu doar în perioada sărbătorilor trebuie să fim mai buni, ci pe tot parcursul anului.

Micuții au fost impresionați de toată studiourile în care se filmează emisiuni și se prezintă știrile. Drept răsplată aceștia au cântat colinde și cântece.

Toate școlile din orașul Năvodari au ținut cont de apelul făcut la Gala Umanitară organizată duminică și au trimis ajutoare pentru cele șase cazuri umanitare.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Adrian Corchie