Din nou scandal în Piata Tomis III din Constanța

Polițiștii constănțeni, împreună cu jandarmii și angajații Poliției Locale se pot lăuda cu o mare realizare: au confiscat peste o tonă de legume și fructe de la persoanele care își vindeau marfa în zona Pieței Tomis 3. Controalele i-au vizat numai pe cei care vând zarzavaturi.

Oamenii legii au acționat în piața Tomis III,  pentru combaterea comerțului ilicit.  Astfel, în perioada 27 – 28 iulie, au fost verificate zeci de persoane, s-au aplicat 22 sancţiuni în valoare de 11.000 lei și s-a confiscat peste o tonă de legume și fructe comercializate pe trotuarele care împrejmuiesc piața.

Partea interesantă este că, la câteva zeci de metri, în intersecția bulevardelor Tomis și Soveja, bișnițarii își vindeu nederanjați de nimeni țigările de contrabandă. De asemenea, mai sus, în zona dintre bulevardul Tomis și strada Adamclisi, cateva zeci de autoturisme sunt expuse pe trotuar la vânzare. Cu alte cuvinte, este interzisă comercializarea roșiilor de grădină, pătrunjelului sau a fructelor din curtea proprie, în rest se poate vinde orice.

Echipele mixte de polițiști și jandarmi au mai aplicat și 4 sancțiuni contravenționale pentru tulburarea ordinii publice în valoare de 1.400 lei, iar acțiunile de acest gen vor continua în perimetrul piețelor constănțene, cât și pe stradă.

Redactor: Daniel Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.