Din nou averse şi vijelii la Constanţa

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe arii extinse în sud-estul ţării vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40 l/mp. Codul portocaliu vizeaza judeţele Brăila şi Tulcea. Aici cantităţile de apă vor depăşi local 50…60 l/mp.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea este pregătit pentru a interveni în caz de urgenţă, atât în Constanţa cât şi în judeţele învecinate.

În urma avertizărilor meteo valabile până sâmbătă la ora 10,  la nivelul S.C Raja S.A se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă în parametrii optimi, RAJA Constanţa va depune toate eforturile  şi va interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea.

Toţi cei care vor întrgistra situaţii de urgenţă pot suna la numărul 112 sau 0241 66 44 44 dacă vor exista probleme cu privire la sistemele de preluare a apelor pluviale.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Alex Ionescu