Din multe puncte de vedere, internetul ne-a ușurat de-a lungul anilor existența (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x44KM41sIN4[/youtube]Până nu demult, cernavodenii nu făceau cumpărături decât din magazine. De câțiva ani, însă, produsele au invadat și mediul online, devenind tot mai accesibile și mai tentante. Bunurile vândute în spaţiul virtual şi-au câştigat clienţi mai ales din rândul persoanelor care vânează reduceri.

Printr-un singur click, oamenii pot comanda de la îmbrăcăminte până la aparatură electronică, bijuterii, cărți sau cosmetice. De multe ori, prețurile sunt destul de atractive și merită să fie luate în considerare. Pe de altă parte, majoritatea cernavodenilor sunt de părere că magazinele clasice oferă ceva mai multe beneficii consumatorilor, prin contactul direct cu mărfurile. În acest fel, văd ce cumpără și nu riscă produse nepotrivite sau cu defecte.

În ceea ce privește modalitatea de plată, produsele se pot achiziţiona cu bani lichizi sau cu ajutorul cardului, la fel ca în cazul cumpărăturilor online, cu o singură deosebire:  clientul  asistă la procesul de plată, fără a risca surprize neplăcute.

Reporter: Paula Savescu ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.