Dibăcie… cu hârtie!

Ce pot face 2 mâini dibace? Simplu: coșulețe din hârtie. O astfel de activitate s-a desfășurat la Biblioteca Municipală Medgidia, iar copii prezenți au învățat să confecționeze obiecte din hârtie, dar și să recicleze.

Cu toții ne amintim de coşuleţele în care sunt aşezaţi ghioceii sau brânduşele. Și dacă până acum acestea erau împletite din rămurele, astăzi ele pot fi realizate și din hârtie. Iar dacă vă doriţi să învăţaţi tehnica împletitului, trebuie să știți că la biblioteca din Medgidia se oferă gratuit astfel de cursuri.

Chiar dacă este perioada vacanței de vară, copiii au dat curs invitației de a realiza coșulețele. Pentru unii dintre învățăcei a fost prima întâlnire cu hârtia și aracetul.

În perioada vacanței de vară, Biblioteca Municipală Medgidia organizează mai multe activități pentru elevi. Toate vin în sprijinul celor care vor să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și educativ.

Proiectele Bibliotecii Municipale din Medgidia au apărut din dorinţa de a oferi copiilor o vacanţă activă, cunoaştere şi dezvoltare personală. Și pentru că anul trecut acest proiect s-a bucurat de succes, acum oferta de ateliere este şi mai variată.

Redactor: Mihaela Sinca